Rólunk

A www.szoftverujrahasznositas.hu oldal meghatározó szerepelője a hazai szoftverújrahasznosítás üzletágnak. Értékesített licenceink nagy részét a Microsoft OEM és dobozos termékek adják, de grafikai és egyéb licencekkel is sikeres költségcsökkentést tudtunk elérni Partnereinknél.

Célunk, hogy a szoftverújrahasznosítás piacát minél több magán és cég, vállalat felismerje, és igénybe vegye.

Szakembereink tapasztalata és szaktudása, ellenőrzött folyamataink garantálják az általunk forgalmazott licencek legalitását, és jogszerűségét.

Webáruházunkban található termékeinkre garanciát vállalunk:

1.) LEGALITÁSI GARANCIA
A termék garantáltan legális forrásból származik, transzparens módon. A garancia a teljes vásárolt licencecsomagra vonatkozik.

2.) ÁTVÉTELI GARANCIA
A licencecsomag garantáltan a teljes, és előírt elemeket tartalmazza (pl. COA matrica, telepítő média*, kézikönyv*, stb.). A garancia a teljes vásárolt licencecsomagra vonatkozik.
*: ha az eredeti licencecsomag is magába foglalta.

3.) SZÁLLÍTÁSI GARANCIA
A licencecsomag garantáltan biztosítva, épen és sérülésmentesen jut el Önhöz. A garancia a teljes vásárolt licencecsomagra vonatkozik.

Bízunk abban, hogy hamarosan Önt is Partnereink között köszönthetjük, akár kisebb mennyiségű licencek vásárlása, vagy akár több száz darabos tranzakciók kapcsán.

PARTNERPROGRAM
Ha Ön viszonteladó, rendszergazda, vagy rendszerépítő, úgy kérjük vegye fel velünk a kapcsoltatot Partner Programunkon keresztül.

KÉRDÉSE VAN?
Ha további kérdése van termékeinkkel vagy a szoftverújrahasznosítással kapcsolatban, kérjük bátran tegye fel azokat Ügyfélszolgálatunknak.