Szoftverújrahasznosítás, szoftver remarketing

MI A SZOFTVERÚJRAHASZNOSÍTÁS (REMARKETING)?
A szoftverújrahasznosítás egy legális formája a szoftver licencek jogszerű beszerzésének, felhasználásának. A szoftverújrahasznosítás számos előnyt rejt, pl.: kötségmegtakarítást, verziófrissítést, szoftver legalizácót. A szoftverújrasznosításban részt vevő licencek jogi szempontból legálisak, jogszerűek, technikailag telepíthetőek, aktiválhatóak.

MIKOR KERÜLHET SZÓBA A HASZNÁLT SZOFTVERÚJRAHASZNOSÍTÁS?
1.) Ha meglevő szoftver licenceihez pótlólagos mennyiséget szerez be - hiszen jelentős árelőnnyel jutat licencéhez.

2.) Ha eladná meglevő használt szoftver licenceit - értékesítve licenceit tőkét szabadít fel, melyet ismét felhasználhat.

3.) Ha új szoftver bevezetésén gondolkodik, vagy verzióváltást tervez - hiszen a döntést jelenősen befolyásolja, hogy az új licence(ke)t teljesen új tőkeállományból kell finanszírozni, vagy a régi használt szoftver licenceket értékesítve, szerencsés esetben, nem is kell invesztálnia.

4.) Ha hardvert selejtez le - hiszen a hardveren használt szoftver licence értéket képvisel, így a már elavult számítógépről szakszerűen eltávolítva javíthatja likviditását.

5.) Ha egységesíteni, ésszerűsíteni szeretné licenceparkját - így a fenntartási, és karbantartási költségeket csökkenteni.

MILYEN JOGI KERETEK KÖZÖTT TÖRTÉNIK A LICENCEK FORGALAMZÁSA? Az általunk forgalamazott licencek eredete folyamatosan, és legálisan igazolható. A folyamatok lebonyolítása a a hatályos jogszabályok szerint történik.

MIKOR NEM SZOFTVERÚJRAHASZNOSÍTÁSRÓL BESZÉLÜNK?

  • ha NEM LEGÁLIS, eredetiségét NEM igazolható termékekről van szó,
  • ha NEM TELJES KÓDOT TARTALMAZÓ telepítőmédiáról/installációs anyagokról van szó (feltört),
  • ha LETÖLTÖTT LICENCEKULCSOKRÓL van szó,
  • ha KÉTES EREDETŰ licencekulcsokról van szó.

GARANCIA

1.) Legalitási garancia
A termék garantáltan legális forrásból származik, transzparens módon. A garancia a teljes licencecsomagra vonatkozik.

2.) Átvételi garancia
A licencecsomag garantáltan a teljes, és előírt elemeket tartalmazza (pl. COA matrica, telepítő média*, kézikönyv*, stb.). A garancia a teljes licencecsomagra vonatkozik.
*: csak ha az eredeti licencecsomag is magába foglalta.

3.) Szállítási garancia
A licencecsomag garantáltan épen, és sérülésmentesen jut el Önhöz. A garancia a teljes licencecsomagra vonatkozik.

KÉRDÉSE VAN?
Ha további kérdése van termékeinkkel vagy a szoftverújrahasznosítással kapcsolatban, kérjük bátran tegye fel azokat Ügyfélszolgálatunknak.